5. toukokuuta 2020

Ystävät

Piirsin ystävistäni illustraattorilla kuvan, meidän yhteisestä kuvasta.


-Essi

15. huhtikuuta 2020

Akryylimaaleilla maalaaminen

 
Akryylimaaleilla maalaus

Olen jo pitkään haaveillut abstarktista taiteesta kotiini, joten päätinkin rohkeasti lähteä sitä kokeilemaan kotona itse akryylivärimaaleilla. Hankin akryylimaalit, siveltimet, palettiveitsen ja kankaisen taulupohjan.

kuvassa akryylimaalit, palettiveitsi, maalaus-siveltimet ja taulupohja

Akryylimaaleilla maalauksen eteneminen

 Valitsin rennon ympäristön maalata, jossa on mukava olla. Väreiksi halusin maanläheisiä ja punertavia sävyjä. Lähdin sekoittamaan värejä pahvin päälle. Suurimmaksiosaksi käytin palettiveistä, mutta myös pieniin kohtiin ja loppusilaukseen sivellintä.


valmis työ


Maalauksen stailaus makuuhuoneeseen

Stailasin taulun makuuhuoneeseen, jotta saisin sinne haluaamaani väriä ja kontrastia.

valmis taulu

31. maaliskuuta 2020

Someta duuniin

Tein sometaduuniin verkkokurssin ja laitoin tärkeimpiä asioita kurssista muistiin. 







-Essi

29. maaliskuuta 2020

24. maaliskuuta 2020

Design Hill tuotekuvat

Valmiit tuotekuvat asiakkaalle

Tässä valmiit tuotekuvat Design Hill yritykselle. Kuvat ovat otettu Huawei mate 20 pro puhelimella ja muokattu light room classic ohjelmalla. Kuva ovat muokattu instagramiin soveltuviksi.


Tässä kuvassa kuvattiin telinettä keittiöön, joka on kiinnitettävissä mangeeteilla esimerkiksi jääkaapinoveen.

Kuvat: ISO 160 F 1.8
luonnonvalo





Näissä kuvissa kuvasin pyyhetelinettä ja paperitelinettä. Kuvissa käytetty rekvisiitta on Design Hill:in omia tuotteita jotka ovat heillä myös myynnissä.

Molemmissa kuvissa Iso 320 F 1.8
luonnonvalo






Sitruunankeltainen papukaija pyyhe oli heillä myös toivomuksena kuvata pyyhetelineen kanssa.

 ISO 50 F.1.8
luonnonvalo




-Essi

18. maaliskuuta 2020

Finlayson sitruunankeltainen papukaija

Finlayson sitruunankeltainen papukaijapyyhkeen kuvaus

Asiakas toivoi Tower pyyhetelinen kuvausta myös Finlayson sitruunankeltainen papukaijapyyhkeen kanssa. Pyyhe on värikäs, joten koitin tähän saada hieman eksoottisempaa kuvaa ja fiilistä.

Parvekekuvaukset

Ensimmäisen kuvausympäristön tein omalle parvekkeelle, jossa on betoniseinä, tässä yritin jäljitellä hieman wc tila fiilistä. Näissä kuvissa on käytetty luonnonvaloa, aurinko paistoi tänä päivänä kauniisti. Näitä kuvia ei ole muokattu vielä ollenkaan.

Parvekekuvauksissa huomasin ongelmaksi kovat varjot, joita tuli auringonpaisteesta ja näihin en pystyny vaikuttamaan. Varjot eivät kuitenkaan näissä kuvissa toimi sillä kuva rajautuu ikävästi mielestäni kahtia ja tuotteet eivät tule oikeuksiinsa. 



 halusin kokeilla minulta löytyvää apinaruukkua, mutta se ei toiminut kuvassa ollenkaan. Se on liian hallitseva alakulmassa eikä sovi siihen ollenkaan.

 Mielestäni tänä kuva onnistui parvekekuvauksissa parhaiten, koska varjot eivät ole niin kovat kuin muissa,se on tarpeeksi simppeli ja tuotteet tulevat parhaiten esille.


 Sisäkuvaukset

Mielestäni parveke kuvausympäristönä ei toiminut kuvissa tarpeeksi hyvin, joten halusin koittaa luoda kuvausympäristön sisälle ja koittaa miten tuotteet toimivat sisällä ilman kovaa auringonvaloa.

 Näissä kahdessa kuvassa on erona vain kellon aika. Ensimmäisessä kuvassa kello alkoi lähennellä jo 21 kun tein asetelmaa kotona, mutta valoituksena toimi kattovalaisin ja tämä toi kuvan hieman kellertäväksi. Kuvat ovat muokkaamattomia.

 Tässä kuvassa kuvassa sama asetelma, mutta kuva on napattu luonnonvalossa iltapäivällä. Kuva ei ole keltainen vaan paljon tasapainoisempi. Kaikki kuvassa olevat tuotteet ovat Desgn Hill valikoimaa.


-Essi