15. syyskuuta 2018

Habitare 2018

Tänä vuonna saimme tilaisuuden koulun kautta päästä upeille Habitare messuille. Habitare on Suomen suurin sisustus,-huonekalu,- ja designmessut.Osastot olivat todella kauniita ja visuaalinensilmä lepäsi niitä kierrellessä. Osastoilla oli kauniita esillepanoja, jonka vuoksi valokuvaus oli todella helppoa someen.Värimaailmana vallitsi luonnonläheisiä sävyjä.Luonnonvalkoinen,beige,ruskea ja oranssin sävyt pomppasivat selkeästi silmään tulevana trendinä. Värit ovat hyvin harmoonisia ja sointuvat hyvin yhteen. Myös vihreän ja sinisen sävyt löytyivät "mausteena" sisustuksen väreissä.


Materiaaleina yleisimmin esiintyi sametti, metalli (musta), kulta, nahka (ruskeana) rottinki,puu,viherkasvit, villa ja kudotut matot.
Sohvissa yleisin materiaali messuilla oli selkeästi sametti ja nahka. Mattoja oli erilaisilla kuoseilla, ison kokoisina ja kudottuina.


Muodoissa huomasin, että lamput olivat suuria ja graafisia. Hanat ovat moderneja ja kulmikkaita.Sävyinä löytyi normaalin teräksen lisäksi, kultaa, mattamustaa, ruusukultaa.


Tässä kiinnostavimpia messuosastoja:Teippauksia en messuilla paljoakaan huomannut, muutakuin firmojen logoissa. Tämä oli ainut joka pisti silmään, Vitra. Aluksi en uskonut teipiksi, koska näytti ihan maalatulta seinältä! Kuitenkin se teipiksi osottautui ja miten ihana teippaus tämä olisikaan lastenhuoneeseen.Tässä ehdottomasti oma suosikkini, tämä ihana viherkeidas <3 Huomasin sen olevan myös monen muun suosikki #habitare2018 tägin alta. ah, miten upea se onkaan! Onneksi viherkasveilla sisustaminen on ainakin vielä jäädäkseen.


<3 Essi