6. syyskuuta 2018

Naarila

Tiistaina meillä oli ryhmäytymispäivä. Lähdimme aamulla yhteisellä bussi kyydillä Naarilaan. En tiennyt tästäkään paikasta entuudestaan Turkulaisena flikkana. Naarilan leirintäalue näytti oikein mukavalta ja siellä pidetäänkin kesäisin mm. rippileiriä.Naarila

liputus
Päivä alkoi lipun nostolla,jonka nuorisopappi nosti salkoon.Tämän jälkeen kuljimme luokan kanssa kuuden rastin läpi ,joissa oli erilaisia tehtäviä.Tässä muun muassa ensimmäinen rasti ,jossa kerroimme hyviä asioita koulusta ja opiskelusta, jonka jälkeen ne ripustettii "pyykkinarulle".

Saimme puolenpäivän aikaan maittavan keittolounaan ,jonka jälkeen oli loppupäivä vapaa aktiviteeteille. Päätimme ryhmässä haluavamme tanssia, ja Elsa onkin meidän luokan lahjakas tanssiopettaja ja pääsimme tanssimaan salsaa tai rumbaa (en muista mitä se oli :D) musiikin tahdissa. Hiki siinä tuli ja tämä oli mukavaa yhdessä oloa. :) Sauna oli myös lämmin ja rohkeimmat uskaltuivat vielä uimaan. Joimme iltapäivä kaffet ja sen jälkeen bussi lähtikin jo hyvoninkatua kohti. Mukava, erilainen koulupäivä yhdessä toisiin tutustuen. Näitä lisää!

tanssia
Luokkakuva

Naapuruston koira tuli moikkaamaan meitä


<3 Essi