26. lokakuuta 2018

Työssäoppimisviikko 1Työssäoppiminen Sokosella on alkanut maanantaina ja viikko onkin alkanut vauhdilla.
Sain ensimmäiseksi perehdytyksen Sokosen tiloihin ja tämän jälkeen sain jo laittaa ensimmäisen esillelaiton hajuvesistä, sain vapaatkädet sen suhteen. Asia on tietenkin minulle uusi ,mutta selvisin siitä ensimäiseksikerraksi ihan hyvin ja sain positiivista palautetta. Tulostimme myös aiheeseen sopivan kuvan pleksiin. Huomaan jo ensimmäisen viikonaikana oppineeni jo paljon esillelaitoista :)Joulukalentereiden laitto olikin seuraava homma, jonka tein yhdessä toisentyössäoppijan kanssa (hän on kyllä vanha konkari jo) Arjalta sainkin hyviä vinkkejä ja paljon apuja. Yhdessä on myös mukava tehdä hommia :)
Nämä ovat tee-joulukalentereita, ne tulivat luontaistuotteiden ikkunaan.
Kalentereita on paljon ,joten tästä tuli massapöytä, missä on kuitenkin korkeuseroja. Hinnoittelimme myös kalenterit.


Loppuviikko menikin nopeasti ja erilaisia työtehtäviä on jokapäivälle. Tässä isänpäivä tuotteiden myyntipöydät pääovelle.
Sain tehdä vapaavalintaisen kosmetiikkapöydän haluamastani brändistä, valitsin Maxfactoryn.
Tässä miestentuoksuista tekemäni pöytä:
Luontaistuotteista kamppispöytä :Ensiviikolla alkaa värienjuhla kosmetiikkakampanja, jonka takia laitoimme pääoville jo houkutuspöytiä brändeistä ensiviikkoa ajatellen :
 Tässä myös yksi esillelaitto.


Sain myös Torstaina osallistua Värienjuhla aiheseen palaveriin, jotta tietää enemmän tuoteista ja tulevan viikon kulusta ja tuotteista. 
Pääoville tein Perjantaina Lorealin tuotepöydän maanantain värien juhlaa kamppista varten, ja myös tein hintalaput tuotteille.Leikkasin myös julisteet valmiiksi.Ensimmäinen viikko meni omastamielestä todella hyvin, opin tuntemaan paikkoja ja missä on tuotteiden paikat yms.Ohjaajani on super ihana ja saan paljon päättää itse miten laitan tuotteen esille. Ensiviikon olen naisten pukeutumisen puolella, joten erilaista juttua sitten ensiviikolla luvassa :)

<3 Essi