9. marraskuuta 2018

Työssäoppimisviikko 3

Kolmas viikko  vierähti silmissä! Tekemistä on riittänyt runsaasti joka päivälle joka takaa sen ,että päivät menevät todella nopeasti, mikä onkin vaan hyvä asia! Tässä kooste kolmannesta työssäoppimisviikosta.

Maanantai alkoi uusien kamppisjulisteiden paikoilleen viennillä.Päivän aikana tein Nyx esillepanopöydän ja Claris meikkivoiteelle kamppispöydän.
Tähän kuuluu aina ensin pöytien putsaus ja lopuksi hintalappujen teko ja paikoilleen laitto.
Tiistaina kului kosmetiikkaosaston kalusteiden ja tuotteiden siirrolla. Tein siirretyille pöydille Essie kynsilakkapöydän ja sähkötuotepöydän.
Keskiviikko aamulla järjestelin Jefrey Star pöydän, jotta saisimme kaksi pöytää tyhjäksi.
Loppupäivä menikin luontaistuoteosaston kalusteita siirrellessä ja esillepanopöytiä tehden.


Torstaina Joulupakkauksia alkoi jo pikkuhiljaa tulla varastoon ja laitoinkin ne esille.Tein myös Nyxin esillepanopöydät ja hajuvesipöydän.
Ensimmäinen työni olikin harjoittelun alussa hajustepöytä, huomaan jo itse tätä tehdessäni hurjaa kehitystä ensimmäiseen pöytään ja tätä olikin kiva tehdä :)

Perjantaina aloimme hieman aloittelemaan taas joulupöytiä ja haimme pukkipöytiä varastosta. Silitin näihin liinat ja laitoin hieman hinnoiteltuja tuotteita valmiiksi. Nämä pöydät täyttyvät sitten maanantaina :)


Ohjaajan kanssa laitettiin hieman luontaistuoteiden ikkunaan tähtiä ja joulusomistuksia.Kivaa viikonloppua kaikille!

<3 Essi