15. maaliskuuta 2019

Häiden menun, logon ja ohjelman suunnittelu

Logon muokkaus

Lähdin muokkaamaan logon ympärillä olevaa kasvia luonnollisemmaksi, idea tähän lähti häissä pöytäasetelmissa käytettävästä eukalyptyksen oksasta. Lähdin ensin värittömästä oksasta, mutta asiakas ja minä päädyimme värilliseen, se tuo kivasti eloa logoon.Logo vaihtoehtoja


 
Asiakas valitsi alimmaisen logon, tummanvihreän sävyisillä lehdillä.

Menu 

Menuuta lähdin tekemään yhtenäisellä fontti valinnalla ja lehdillä. Menun koko on A4. Tein muutamia menu ehdotelmia asiakkaalle, josta hän sai valita mieluisimman.


Menu nro 1

 
Menu nro 2
Asiakas valitsi menu nro 2.

Ohjelma

 Hääohjelmassa lähdin leikittelemään iconeilla. Halusin ohjelmalle, menulle ja logolle yhtenäisen ja tunnistettavan teeman.Typografia

 Mielestäni ehdottomasti kalligrafia  kirjasintyyppi on kaunis, hempeä ja romanttinen valinta otsikon (H1) typografiaksi, joka sopii häiden teemaan. Päätteetön groteski päivämäärässä ja (H2) tekstissä on selkeä ja helposti luettavissa. Kontrasti otsikon ja leipätekstin välillä on selkeä ja tätä voidaan kutsua muotokonrtastiksi.

 Värivalinnat

Värivalinnoissa logon lehdissä lähdin luonnollisella metsän vihreällä, joka korostaa kauniisti oksan muotoja ja tuo kivaa kontrastia ja näyttävyyttä muuten romanttiseen teemaan.


Typografia ja värivalinnat