12. huhtikuuta 2019

Stailaajan työpäiväPäivä alkaa aamulla noin klo 7.30 aikaan varastolla. Kiinteistövälittäjältä on saatu kuvat stailattavasta kohteesta, jonka avulla valitsemme tavarat, jotka pakkaamme mukaan.

Yleisimmät stailaustavarat


Yleisimpiä tavaroita, joita otamme mukaamme on sänkyihin uusi petaus: peitto tai päiväpeite, koristetyynyjä (paljon) ,vilttejä, verhoja ikkunoihin.

Keittiötavaroita: koreja, keittiöpyyhe, tauluja, pöytätabletteja, viherkasveja ja muita keittiövälineitä mm. oliiviöljy ja muut mauste- ja ruokatavarat näyttävät kivoilta kuvissa.

Mattoja lähtee mukaan monia: eteiseen, keittiöön, vessaa ja muihin huoneisiin riippuen tietysti asiakkaan omista matoista. 

Kirjoja, lehtiä, ja viherkasveja tulee otettua, jokaiselle stailaus reissulle mukaan.

Wc ja saunatilohin mm. pyyhkeitä, matto, löylykiulu ja saippuapullo.

keittiöstailaus
mökin stailaus

mökkipöydän yksityskohtia
Kohteeseen saapuminen

Tavaroiden pakkauksen jälkeen ajamme asiakkaan luo, asiakas on joko itse paikalla avaamassa oven tai olemme saaneet valmiiksi avaimen. Aloitamme tervehtimällä asiakasta ja kierrämme hieman asuntoa, jonka jälkeen kannamme tavarat sisälle ja alamme hommiin. Etenemme huone huoneelta ja siirtelemme, joitain  tavaroita joudumme siirtelemään riippuen kohteesta.
Keittiön tasot tyhjennetään kaikista kodinkoneista, henkilökohtaiset kuvat ja muut koriste-esineet siirretään, ellei asiakas ole itse näin jo tehnyt.

värikkäämpi makuuhuone stailaus

lasten/työhuonestailausverhojen laitto

terassin stailaus


Valmis stailaus

Kun stailaus on valmis asunto valkokuvataan ja tämän jälkeen jätämme stailauksen asiakkaalle ensinäyttöä varten tai puramme tavarat jos näin on sovittu tai jos asunnossa on pieniä lapsia tai lemmikkieläimiä.

valokuvaus

Työpäivän lopetus

Jos meillä on tavaroita, joita ei jätetty asuntoon ajamme varastolle ja puramme tavarat takaisin paikoillen seuraavaa päivää varten. Päivät ovat vaihtelevia ja myös asunnot, joskus päiviin kuuluu stailattujen asuntojen purkua, jolloin haemme vielä tavarat ja viemme varastolle.-Essi