25. huhtikuuta 2019

Ulkotilojen stailaus


Keväinen ulkoterassi
Kevään ja kesän tullessa halutaan stailauksessa korostaa myös pihatiloja, terasseja ja laitureita.


Tersassit kesäkuntoon

Terassin stailauksella halutaan luoda mielikuvia paikasta, jossa nautitaan aurinkoisista ja lämpimistä kesäpäivistä kahvikupposen tai vaikka hyvän grilliruuan kera. Viherkasveilla, tekstiileillä ja matoilla tuodaan lämpöä ja kotoisuutta. Terassit ovatkin mielestäni eräänlaisia olohuoneita ulkona. 


Auringon palvontaa 

Lämpöiset ja suojaisat paikat ovat otollisia paikkoja auringon ottoon. Näihin lisätään trendikkäät aurinkotuolit, tekstiilit ja vihreyttä. Nämä paikat eivät paljon muuta kaipaakkaan.

Auringonotto paikka

Laiturit

Laiturit kuuluvat ehdottomasti kesään. Näissä halutaan ottaa rennosti, kuunnella aaltojen liplatusta ja lokkien ääniä. Mikäs sen parempaa kun nauttia limua laiturin-nokassa, ottaa aurinkoa ja hypätät ehkä jopa uimaan. 

Laituri stailaus
Kauniit maisemat laituriltaKattokselliset terassit/parvekkeet

Terasseilla ja parvekkeilla, joissa on katos tai katto ovat ihania paikkoja ruokailuun. Sääolosuhteet eivät näissä olemiseen pahemmin vaikuta. Näistä saadaan mukavia paikkoja viherkasveilla, ja ruokailuryhmällä.

Parveke stailaus
Alla olevassa kuvassa on stailattu aurinkotuoleilla saunan vilvoittelutilaan ihana ja lämminhenkinen oleskelutila, josta pääsee helposti myös ulos.

Saunan oleskelutila
-Essi