4. syyskuuta 2019

Kirppis löydöt

Rakastan kirpputoreilla käymistä. Parasta on kun löydät jonkun uniikin tuotteen ja hinta on kaiken lisäksi vielä halpa. Tavarat ovat joko heti "käyttö valmiita" tai pienellä Diy projektilla saa varmasti tavaroista itselleen mieluisia.

Parhaat kirpputorit Turun alueella

Lempi paikkoja joissa käyn on Spr Kontti, Turun molemmat ekotorit, Maanantaimarket, Puutorin kirppis ja Kirppis centerit Manhattan ja Länsikeskus.

Viimeaikaiset löydöt

Nämä viimeaikaiset löydöt ovat pääsääntöisesti Spr Kontista tai ekotoreilta. Vaatteita on tullut hankittua Maanantaimarketista.

Pentikin Halla kupit ovat löytyneet ekotoreilta, ja ystäväni Vilja on myös bongannut näitä minulle.
Pentik on lopettanut tämän sarjan valmistuksen. Ne ovat minusta todella kauniit, sopivan isot ja hyvät pitää kiinni. Ja mikä parasta näiden kuppien hinnaksi on tullut 4-7e kpl.


Nämä söpöt koriste-esineet ovat löytyneet Espoon kierrätyskeskuksesta. Puulautanen 1e, Ruukku 3e, kasvot 2e.


Rahi, jota olen tuunannut tupsuilla löytyi Spr Kontista, ja myös ihana seinäryijy jota pidän mattona löytyi Kontista. Hinta rahilla 5e ja seinäryijyllä, joka on Suomalaista käsityötä Saara Raitasen "Tulppaaniryijy"  22e.Pentikin lautanen, suola-ja pippuri sirottimet ovat Kontista. Sirottimet 3e/klp ja lautanen 2eNäitä ihania yöpöytiä löytyy minulta 2 kappaletta. Nämä ihanuudet löytyivät Viljan toimesta Turun ekotorilta. Näiden siro olemus teki minuun täyden vaikutuksen. Hintaa pöydillä oli 15e kpl.
-Essi