13. marraskuuta 2019

Maailman parhain ruokakauppa ja Japanilainen lifestyle Muji

Maailman paras ruokakauppa

K-Citymarket Järvenpää valittii 2019 vuoden parhaaksi ruokakaupaksi. Kauppiaana palvelee Markku Hautala. Markku Hautala hieroi Japanilaisen kauppiaan kanssa erityisen diilin, jolloin hän sai kauppaansa parhaan luokituksen sushiriisiä. Tätä riisiä ei saa mistään muualta kuin Japanista ja Järvenpäästä.

Sushitiski lähde täältä klik klik


Maailman parhaan ruokakaupan valinta

K-Citymarket ei ole pelkkä ruokakauppa vaan kauppa joka  antaa ihmisille elämyksiä. Siellä näkyvät asiakaslähtöisyys ja innovaatisuus. Kaupassa on työntekijöillä hyvä yhteiskenki ja tämä näkyy palvelussa. Tunnelma, kalusteet ja esillepanot ovat tässä Järvenpään Citymarketissa erilaiset kuin muualla. Tässä kaupassa on hyvä kokonaisuus kaiken kaikkiaan. 
Kuva Järvenpään Citymarketista, lähde täältä klik klik .

maailman paras ruokakauppa 

Muji Japanilainen lifestyle

Mujin logo, lähde täältä klik klik


Muji on kuuluista siitä, ettei sillä ole brändiä. Brändittömyys liittyy tuotteisiin. Tuotteet eivät huuda jotain tiettyä brändinimeä, mutta bränditön brändi vasta vahva tuotemerkki onkin. 

Muji

Muji on perustettu Japanissa 1980- luvulla, tarinan mukaan vastaliikkeeksi kulutusyhteikuntaa. Muji on Japanin Ikea. Sisustustavarat ja astiat ovat pelkistettyjä, vaatteiden väreillä ei hurjastella. Mujin tuotteet ovat nimettömiä ja tuotteet ovat riisuttu kaikesta ylimääräisestä. Varsinaista mainontaa Muji tekee hyvin vähän ja silloinkin se myy enemmän omaa muotoilufilosofiaansa ja lähestymistapaansa kuin tuotteitaan.

-Essi