16. tammikuuta 2020

Sykäys mun työhön 2020 tapahtuma
 Sykäys mun työhön tapahtuma 

Sykäys mun työhön 2020 tapahtuma järjestetään 15.1.2020 Taitajankatu 1, Salo. Tapahtuma on messumainen kesätyörekrytointi tapahtuma, jonne olemme kutsuneet Salonseudun kouluja. Pääsääntöisesti tapahtumaan osallistuu ammattikoululaisia ja lukiolaisia ,mutta myös muutamia yläkoululaisia osallistuu. Sykäys mun työhön tapahtuma on kuitenkin avoin kaikille.Koulut ovat jaettu kahteen ryhmään, aamu- tai  iltapäivään.
Tapahtumaan osallistuu 34 kesätöitä tarjoavaa tai siinä auttavaa  yritystä omilla ständeillä. Tapahtumassa on kolme eri polkua: kansainvälisyys, yrittäjyys ja työelämä. Eri poluilla on puhujia, jotka kertovat oman aihealueensa aiheesta. Tapahtumalla on myös kolme vetonaulaa, tubettaja Miisa, graafinensuunnittelija Viola Minerva ja Robson Lindber maailman paras aivovammapotilas.

Robson Lindberg

Miisa Rotola-Pukkila

Viola Minerva


Sykäys mun työhön 2020 osallistuvat yritykset

Saimme mahtavat yhteensä 33 yritystä, hanketta ja järjestöä osallistumaan Sykäs mun työhön tapahtumaan.

Nämä mahtavat yritykset lähtivät mukaan suureen tapahtumaamme:

Hesburger, Lidl, Salon kaupunki, Ledil, Lounea, Teijo Cafe ja Bakery, Keskusautohalli, K-rauta Passeli, ISS Salo, Ilolansalo, Saloteam oy, YES Varsinais-Suomi, Varsinais-Suomen yrittäjät, Vmp-Salo, Avustajakeskus, 4H, Surakunnan nuorisotyö, Salon lukion aikuislinja, Kilroy, Voima, Tat-talous ja nuoret, Eures, maailmalle.net, Op-Lounaismaa, Attendo, A-klinikka Salo, Sol, Nuori yrittäjyys, Model, Turun Amk, Nuorisopalvelut Salon kaupunki, Voimala, Yritys Salo ja Opiskelu Australiassa.

Sykäys mun työhön 2020 puhujat ja vetonaulat

Saimme mahtavia puhujia ja vetonaulat tapahtumaan,
Kansainvälisyyspolku: Sanna Heliövaara Oph, Tomi Puranen Te-toimisto, Krista Lähde ja Kaisa Koskinen Kilroy, Pasi Petäjä Eximiatuki ulkomaille opiskelemaan hakevalle. Yrittäjyyspolulla Viola Minerva yrittäjyys, Petteri Elo pankkipalvelut, Robson Lindberg. Työelämänpolulla Miisa työelämä. Juho Nenonen perui tulonsa loukkaantumisen myötä, mutta hän auttoi meitä ja saimme tilalle mahtavan puhujan Robson Lindbergin, joka kertoo tarinansa meille.

Viola Minerva lavalla

Vilja, Viola, Essi
Miisa lavalla

Vilja, Miisa, Johanna ja Essi
Robson lavalla

Vilja, Robson ja Essi

Sykäys mun työhön 2020 osallistuvat koulut

Tapahtumaan olemme kutsuneet Salon seudun koulut. Perniön lukio ja yläkoulu, Halikko, Salon lukio, Salon ammattipisto. Tapahtuma on jaettu aamu ja iltapäivään. Aamupäivä on kello 9-12.30 ja iltapäivä 12.30-15.

Sykäys mun työhön juontajat ja oppaat

Osallistuvien opiskelijoiden määrä on valtava (n.1200),joten hankimme koulumme matkailualan opiskelijat opastamaan osallistuvia opiskelijoita ja opettajia tapahtumaan. Puhujat puhuvat liikuntasalissa ja auditoriassa. Saimme kaksi koulumme opiskelijaa juontajiksi, jotta he juontavat puhujat sisään ja kehottavat mm. opiskelijoita kiertämään yrityspisteissä. Juontajina toimivat Pinja ja Selja.

Matkailuopiskelija Selja juontamssa Miisan lavalle


Juontajien aikataulu

Cv paja ja yrittäjyyspaja 

Visualistit pitävät cv-pajaa, jossa voit valokuvauttaa itsestäsi kuvan omaan CV:hen. Saat kullanarvoisia vinkkejä CV:n tekoon. Yrittäjyyspajaa pitää YES varsinais-suomi, tässä pajassa sinulle kerrotaan yrittäjyydestä sen aloittamisesta ja pääset tekemään unelma aarrekartan työpolustasi.

Yrittäjyyspaja

CV paja


Sykäys mun työhön 2020 koristelu ja opasteet

Opasteet teimme illustraattorilla mm. aikataulun, opasteet liikuntasaliin ja auditorioon, kartan, ison 3m Sykäys logo julisteet, parkkipaikkaopasteet, pajaopasteet, oppaille polkukyltit, ruokaliput yrityksille.Opaille varattuja kylttejä varten haimme Taitajankadun puupuolelta puukeppejä, jotka he tekivät meille opaskylttejä varten.

puukeppien tekoa puupuolella

Tapahtuman aikataulu

Sykäys mun työhön pohjakartta

Sykäys mun työhön 2020 opasteet
Aitabanderollin laitoimme Joulukuussa koulumme aitaan, mainostamaan tapahtumaa.

banderolli Hyvoninkadun aidassaKoristeluna meille tulee upeat oranssin ilmapallokimput, jotka yrittäjät Tea ja Milla Visual TM hoitavat meille paikanpäälle ja Hokkipainosta beachflagit ulos.Tea ja Milla valokuvasivat myös Sykäys mun työhön tapahtuman.

Beachflagit, jotka koristivat ulko-ovia


Ilmapallot lavalla liikuntasalissa
Milla valokuvaamssa tapahtumaa

Sykäys mun työhön 2020 teknisetjärjestelyt

Tapahtumaa järjetettäessä tuli ottaa huomioon paljon asioita ja lukuisia sähköposteja yrityksille, kouluille, opettajille, opiskelijoille (wilma viestit) ja muille tapahtumassa mukana oleville ihmisille. Nämä asiat hoidimme tapahtumaa järjestettäessä:
  • tilavaraus (liikuntasali ja auditorio)
  • puhtauspalvelut (tehostettava, kun ihmisiä on paljon)
  • ruokailu  (kaikki ruokailevat samaan aikaan)
  • ravintola Poukama (yritykset ruokailevat) 
  • juomatarjoilut puhujille ja yrityksen edustajille
  • kiinteistöpalvelut: pöytien ja sähköjen laitto
  • mikit, läppäri ja muu tekniikka lavalle ja ihminen ketä hoitaa sitä koko tapahtuman ajan
  • parkkipaikka varaus
  • liikenteenohjaus
  • turvallisuus suunnitelma


Lehdistö

Salolaisiin lehtiin olemme olleet yhteydessä Salon seudunsanomat,tekivät jutun tapahtumasta.Salon Jokilaakso teki ennen joulua tapahtumasta pienen jutun heidän lehteensä.

Salon seudun sanomat 16.1.2020


Yrityslahjat

Kiitoksena kokosimme yrityksille ja puhujille kiitoslahjat, jotka annamme heille. Tänne kokosimme Salon seudun ammattiopistonlogolla varustettuja tuotteita.

Kiitoslahjat puhujille ja yrityksille

Sykäys mun työhön yhteystyökumppanit

Yheistyökumppanit: Model, Voima, Innoheimo, Salon kaupunki, Salon seudun ammattiposto, Vipivoimaa, Euroopan unioni
yhteistyökumppaneiden logot

Kuvia tapahtuma päivästä

Liikuntasalissa yrityksykset ständeillään.
liikuntasali
 Auditorio aamulla, ennen tapahtuman alkua

Auditorio

Meidän passit
 Kiitos, että saimme järjestää Sykäys mun työhön 2020 tapahtuman!
-Essi