18. maaliskuuta 2020

Finlayson sitruunankeltainen papukaija

Finlayson sitruunankeltainen papukaijapyyhkeen kuvaus

Asiakas toivoi Tower pyyhetelinen kuvausta myös Finlayson sitruunankeltainen papukaijapyyhkeen kanssa. Pyyhe on värikäs, joten koitin tähän saada hieman eksoottisempaa kuvaa ja fiilistä.

Parvekekuvaukset

Ensimmäisen kuvausympäristön tein omalle parvekkeelle, jossa on betoniseinä, tässä yritin jäljitellä hieman wc tila fiilistä. Näissä kuvissa on käytetty luonnonvaloa, aurinko paistoi tänä päivänä kauniisti. Näitä kuvia ei ole muokattu vielä ollenkaan.

Parvekekuvauksissa huomasin ongelmaksi kovat varjot, joita tuli auringonpaisteesta ja näihin en pystyny vaikuttamaan. Varjot eivät kuitenkaan näissä kuvissa toimi sillä kuva rajautuu ikävästi mielestäni kahtia ja tuotteet eivät tule oikeuksiinsa.  halusin kokeilla minulta löytyvää apinaruukkua, mutta se ei toiminut kuvassa ollenkaan. Se on liian hallitseva alakulmassa eikä sovi siihen ollenkaan.

 Mielestäni tänä kuva onnistui parvekekuvauksissa parhaiten, koska varjot eivät ole niin kovat kuin muissa,se on tarpeeksi simppeli ja tuotteet tulevat parhaiten esille.


 Sisäkuvaukset

Mielestäni parveke kuvausympäristönä ei toiminut kuvissa tarpeeksi hyvin, joten halusin koittaa luoda kuvausympäristön sisälle ja koittaa miten tuotteet toimivat sisällä ilman kovaa auringonvaloa.

 Näissä kahdessa kuvassa on erona vain kellon aika. Ensimmäisessä kuvassa kello alkoi lähennellä jo 21 kun tein asetelmaa kotona, mutta valoituksena toimi kattovalaisin ja tämä toi kuvan hieman kellertäväksi. Kuvat ovat muokkaamattomia.

 Tässä kuvassa kuvassa sama asetelma, mutta kuva on napattu luonnonvalossa iltapäivällä. Kuva ei ole keltainen vaan paljon tasapainoisempi. Kaikki kuvassa olevat tuotteet ovat Desgn Hill valikoimaa.


-Essi