27. syyskuuta 2018

Muurla asiakastyö

Teimme tiimimme kanssa ensimmäisen asiakastyön Muurlaan. Tehtävänä oli tehdä esillepanopöytä Muurlan Poro sarjasta ja siirtää se yhdestä pöydästä kahdelle pöydälle.

Lähetimme luonnoskuvat, jotka piirsimme Leenalle etukäteen tarkasteltaviksi. Hyvältä näytti, nämä asiat kuitenkin tarvitsee muistaa ottaa huomioon ennen esillepanoa: huomioi, että kyseessä on Myyntipöytä eli tavaraa runsaasti esille (jotta ei tarvitse kokoaikaa täytellä pöytää).

Tässä kuva vanhasta esillepanosta joka oli yhdellä pöydällä :

Edestä

sivusta

sivusta
Tässä pohjapiirros pöydistä ja piirros yhdeltä sivulta. (toisella pöydällä teemana Emaliastiat ja toisella lasiastiat)Keskiviikkona lähdimme asiakastapaamiseen tiimiläiseni Jennan kanssa (Milla estyi valitettavasti). Sovimme tulostamme jo etukäteen noin kello 11 aikoihin. Meidät otettiin lämpimästi vastaan ja aloimme pienen alku preppauksen jälkeen heti töihin. Leena antoi hyviä vinkkejä meille.

Ensimmäinen vaihe oli pöydän tyhjennys, laittamalla tuotteet ostoskärryihin odottamaan.


Tämän jälkeen puhdistimme pöytäpinnat huolellisesti.Näiden toimenpiteiden jälkeen aloimme koota esillepanopöytää pohjapiirustuksia lukien, mutta tämä ei mennytkään ihan niiden mukaan. Leenan sanoin "asiat aina elää" ja teimme uusia ratkaisuja esillepanopöytään, koska piirtämämme kuvat eivät toimineetkaan "livenä".

Teimme kaksi eri teemaista pöytää, lasi ja emali. Lasipöydässä käytimme tehostevärinä punaista.

Tässä lasipöytä:
edestä

sivusta

Emalipöytään haimme somisteeksi mm. puupölkkyjä ja lampaantaljan.

Tässä valmis pöytä:
edestä


sivusta
Asiakas oli tyytyväinen ja saimme positiivista palauttetta. Oli mukava asioida Muurlan kanssa tässä projektissa.

<3 Essi